1 2 3 4


Acest departament a fost infiintat recent si este in plina dezvoltare. Serviciile de soft development sunt realizate in colaborare cu parteneri locali care au ani buni de experienta in spate si proiecte implementate cu succes atat pe plan local cat si cel national sau international. In cazul in care sunteti interesati de dezvoltarea unui soft puteti sa apelati cu incredere.

hRMS - Helion Restaurant Mangement Sistem

Aplicatia Helion Restaurant Management Software se compune si se adreseaza restaurantelor de orice tip. Aplicatia se prezinta ca fiind formata din doua aplicatii distincte: Aplicatia terminal folosita de angajatii din restaurant prin care se efectueaza comenzile si aplicatia de administrare care permite managementul angajatilor, produselor, etc.

Modulele care alcatuiesc aplicatia:

- Modul de administrare
- Modul de administrare online
- Modul bar, restaurant: - livrare la domiciliu, comenzi distincte pe bar, posibilitatea de a efectua stocul
- Modul ospatari: PDA cu conexiune prin retea wireless
hRMS Preview

Functionalitati

1. La incarcare aplicatia permite configurarea punctului de lucru, numarul de mese, configurarea ospatarilor pe mese si stocuri.

2. Fereastra principala a aplicatiei prezinta un buton pentru fiecare masa in parte, bar si livrare la domiciliu. in momentul accesarii uneia dintre mese sau bar se poate adauga comanda la locatia respectiva.

3. Adaugarea unei comenzi se face prin apasarea butonului “Comanda noua”. Acesta deschide o fereastra de unde se poate selecta tipul produsului pentru a fi adaugat la comanda si cantitatea de produse.

4. Produsele sunt grupate pe categorii si subcategorii. De esemplu accesând categoria mâncare va deschide subcategoriile de mâncaruri, accesând subcategoria Pizza va deschide produsele ce fac parte din aceasta subcategorie. Prin selectarea numarului de bucati dorite iar apoi selectarea produsului, acesta va fi adaugat la lista de produse din comanda.

5. Totalul de plata este afisat in permanenta pentru a putea fi consultat la nevoie. La iesirea din comanda fereastra barului va afisa comenzile active de pe locatia respectiva. Comanda poate fi deschisa pentru a adauga produse sau pentru incheierea ei cu bon.
6. Stocurile pot fi facute si in timpul rularii programului, prin actionarea butonului “Stocuri” din fereastra principala.

7. Aplicatia dispune de un raport cu privire la situatia casei la de la deschiderea programului de lucru pâna in momentul in care se doreste verificarea. Raportul este structurat pe chelner in parte, prezentându-se atât situatia incasarilor cât si situatia produselor cu regim de protocol. Raportul prezinta si totalul pe intregul punct de lucru.

Pentru mai multe informatii si o cotatie de pret conform cerintelor dumneavoastra va rugam sa trimiteti solicitarea pe e-mail.

Dezvoltator: SC Helion SRL
Clienti Site-uri Partenere
www.catei-de-vanzare.com
www.helion.ro
www.primo-pet.ro
www.cristinaedu.com